Konnektor

Konektor tábor

Jelentkezéshez kattints a plakátra!!!

Jelentkezéshez kattints a plakátra!!!

Konnektor tábor-szülői tájékoztató

A nyári szünet alatt a Katolikus Plébánia tábort szervez gyermekek részére.
Augusztus1.-6. között napközis jellegű tábort tartunk az iskola területén. A tábor célja, hogy a gyerekek számára örömteli és tartalmas együttlétet biztosítsunk megfelelő felügyelet mellett. Ezzel próbálunk segíteni a szülőknek hogy gyermekeik részére tudják biztosítani a megfelelő szabadidő eltöltést.
A programot szalézi mintára a KIK (katolikus Ifjúsági Közösség) szervezi.


Program
A tábor napközis jellegű, vagyis a gyerekeket reggel 09.00 órától várjuk programmal. A korán érkezők számára 07.00 órától biztosítunk felnőtt felügyeletet a program kezdetéig. A program este 17.00-kor fejeződik be.


Jelentkezés
A részvétel 6-18 év közötti gyermekek részére lehetséges 100 főig. (A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében állapítjuk meg.)Kérjük 6 évnél fiatalabb gyerekeket ne hozzanak a táborba, mert nem tudunk számukra megfelelő felügyeletet és programot biztosítani!
A részvételi díj 3 500,-Ft/fő. (Őrbottyáni illetőségű gyerekek vagy a Kvassay Jenő Általános Iskola tanulói részére, a többiek részére 4 500,-Ft)
A részvételi díjat legkésőbb júliusig kell befizetni a templomban a pénztárosnál, a hitoktatónál személyesen, vagy átutalással a plébánia számlájára. Átutalásnál kérjük feltüntetni a megjegyzés rovatba: „Konnektor Tábor 2016.” és a gyermek nevét.
Számlaszám: Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezet 66000035-11031679-00000000


Étkezés
A gyerekek tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak.


Támogatási lehetőség
Örömmel fogadunk minden segítséget. Akiknek van lehetőségük a felügyelet lebonyolításában, vagy az étkezéssel kapcsolatos feladatokba besegíteni, azok jelezzék szándékukat a hitoktatónál.
Köszönettel fogadjuk pénzügyi adományaikat is!

Nyári Táborok 2015

Szülői tájékoztató

A nyári szünet alatt a Katolikus Plébánia két tábort is szervez a gyermekek részére.

Július 6-11 között napközis jellegű tábort tartunk az iskola területén. A tábor célja, hogy a gyerekek számára örömteli és tartalmas együttlétet biztosítsunk megfelelő felügyelet mellett. Ezzel próbálunk segíteni a szülőknek hogy gyermekeik részére tudják biztosítani a megfelelő szabadidő eltöltést.

A programot szalézi mintára a KIK (katolikus Ifjúsági Közösség) szervezi.

Bővebben...

Konnektor Tábor - Szülői tájékoztató

A nyári szünet alatt a Katolikus Plébánia két tábort is szervez a gyermekek részére.

Július 14-18 között napközis jellegű tábort tartunk az iskola területén. A tábor célja, hogy a gyerekek számára örömteli és tartalmas együttlétet biztosítsunk megfelelő felügyelet mellett. Ezzel próbálunk segíteni a szülőknek hogy gyermekeik részére tudják biztosítani a megfelelő szabad idő eltöltést.

A programot szalézi mintára a KIK (katolikus Ifjúsági Közösség) szervezi.

Bővebben...

Majális

 

 

{mp4}Majalis{/mp4}

 

Majális képei

{phocagallery view=category|categoryid=29|limitstart=0|limitcount=25|imageshadow=shadow1|displayname=0|displaydetail=0|displaydownload=0|displaybuttons=0|displaydescription=0|displayimgrating=0}

Buborék

Bár ez nem kapcsolódik annyira szorosan a táborhoz, de megígértem, hogy a 'buborékrecept' itt meg fog jelenni. Így hát most eleget teszek ennek;

125g kristálycukorból és 2,5 dl vízből szirupot főzünk, amikor már forr a szirup beleteszünk ~egy evőkanál tapétaragasztót esetleg keményítőt, ezt simára keverjük. Eltesszük hűlni.

Egy másik edényben 1,25 liter vizet összekeverünk 15 ml glicerinnel (1 evőkanál)és alaposan elkeverjük. Sajnos a glicerin a kulcs, nem lehet kihagyni. Patikában kapható néhányszáz forintért, az üvege drágább volt.(Vigyél üveget!)

A harmadik edényben 185 ml mosószert ( internetes utánaolvasások alapján a Jar típusú és a Dreft? ? mosogatószerek a legjobbak) és fél liter vizet összekeverünk.

A három folyadékot egybeöntjük, összekeverjük és már kész is. Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

Bejelentkezés

Látogatóink

Oldalainkat 192 vendég és 0 tag böngészi

Konnektor

Idézet

Ha bennem maradtok, és tanításom is bennetek marad, akkor bármit akartok, kérjetek, és megkapjátok. (...) Ha teljesítitek parancsaimat, megmaradtok szeretetemben, amint én is megtartottam Atyám parancsait, és megmaradok szeretetében...
Jn 15,7;10

Őrbottyáni Plébánia
Alapítva: 2009.08.15.