Konnektor

Konektor tábor

Jelentkezéshez kattints a plakátra!!!

Jelentkezéshez kattints a plakátra!!!

Konnektor tábor-szülői tájékoztató

A nyári szünet alatt a Katolikus Plébánia tábort szervez gyermekek részére.
Augusztus1.-6. között napközis jellegű tábort tartunk az iskola területén. A tábor célja, hogy a gyerekek számára örömteli és tartalmas együttlétet biztosítsunk megfelelő felügyelet mellett. Ezzel próbálunk segíteni a szülőknek hogy gyermekeik részére tudják biztosítani a megfelelő szabadidő eltöltést.
A programot szalézi mintára a KIK (katolikus Ifjúsági Közösség) szervezi.


Program
A tábor napközis jellegű, vagyis a gyerekeket reggel 09.00 órától várjuk programmal. A korán érkezők számára 07.00 órától biztosítunk felnőtt felügyeletet a program kezdetéig. A program este 17.00-kor fejeződik be.


Jelentkezés
A részvétel 6-18 év közötti gyermekek részére lehetséges 100 főig. (A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében állapítjuk meg.)Kérjük 6 évnél fiatalabb gyerekeket ne hozzanak a táborba, mert nem tudunk számukra megfelelő felügyeletet és programot biztosítani!
A részvételi díj 3 500,-Ft/fő. (Őrbottyáni illetőségű gyerekek vagy a Kvassay Jenő Általános Iskola tanulói részére, a többiek részére 4 500,-Ft)
A részvételi díjat legkésőbb júliusig kell befizetni a templomban a pénztárosnál, a hitoktatónál személyesen, vagy átutalással a plébánia számlájára. Átutalásnál kérjük feltüntetni a megjegyzés rovatba: „Konnektor Tábor 2016.” és a gyermek nevét.
Számlaszám: Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezet 66000035-11031679-00000000


Étkezés
A gyerekek tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak.


Támogatási lehetőség
Örömmel fogadunk minden segítséget. Akiknek van lehetőségük a felügyelet lebonyolításában, vagy az étkezéssel kapcsolatos feladatokba besegíteni, azok jelezzék szándékukat a hitoktatónál.
Köszönettel fogadjuk pénzügyi adományaikat is!

Nyári Táborok 2015

Szülői tájékoztató

A nyári szünet alatt a Katolikus Plébánia két tábort is szervez a gyermekek részére.

Július 6-11 között napközis jellegű tábort tartunk az iskola területén. A tábor célja, hogy a gyerekek számára örömteli és tartalmas együttlétet biztosítsunk megfelelő felügyelet mellett. Ezzel próbálunk segíteni a szülőknek hogy gyermekeik részére tudják biztosítani a megfelelő szabadidő eltöltést.

A programot szalézi mintára a KIK (katolikus Ifjúsági Közösség) szervezi.

Bővebben...

Konnektor Tábor - Szülői tájékoztató

A nyári szünet alatt a Katolikus Plébánia két tábort is szervez a gyermekek részére.

Július 14-18 között napközis jellegű tábort tartunk az iskola területén. A tábor célja, hogy a gyerekek számára örömteli és tartalmas együttlétet biztosítsunk megfelelő felügyelet mellett. Ezzel próbálunk segíteni a szülőknek hogy gyermekeik részére tudják biztosítani a megfelelő szabad idő eltöltést.

A programot szalézi mintára a KIK (katolikus Ifjúsági Közösség) szervezi.

Bővebben...

Majális

 

 

{mp4}Majalis{/mp4}

 

Majális képei

{phocagallery view=category|categoryid=29|limitstart=0|limitcount=25|imageshadow=shadow1|displayname=0|displaydetail=0|displaydownload=0|displaybuttons=0|displaydescription=0|displayimgrating=0}

Buborék

Bár ez nem kapcsolódik annyira szorosan a táborhoz, de megígértem, hogy a 'buborékrecept' itt meg fog jelenni. Így hát most eleget teszek ennek;

125g kristálycukorból és 2,5 dl vízből szirupot főzünk, amikor már forr a szirup beleteszünk ~egy evőkanál tapétaragasztót esetleg keményítőt, ezt simára keverjük. Eltesszük hűlni.

Egy másik edényben 1,25 liter vizet összekeverünk 15 ml glicerinnel (1 evőkanál)és alaposan elkeverjük. Sajnos a glicerin a kulcs, nem lehet kihagyni. Patikában kapható néhányszáz forintért, az üvege drágább volt.(Vigyél üveget!)

A harmadik edényben 185 ml mosószert ( internetes utánaolvasások alapján a Jar típusú és a Dreft? ? mosogatószerek a legjobbak) és fél liter vizet összekeverünk.

A három folyadékot egybeöntjük, összekeverjük és már kész is. Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

Bejelentkezés

Látogatóink

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

Konnektor

Idézet

Az Úr nem azt kívánja, hogy megvitassuk, ki és mennyire volt hibás, hanem hogy megbocsássunk egymásnak.
Szent-Gály Kata

Őrbottyáni Plébánia
Alapítva: 2009.08.15.