Hirdetések 2020.09.20.

Őrbottyáni Plébánia, 2020. szeptember 20.
Évközi 25. Vasárnap

  • A vírushelyzetre való tekintettel továbbra is kérjük az egészségügyi szabályok betartását a templomban és a templomom kívül. A másik ember iránt keresztény felelősségünk megnyilvánulása a fegyelmezett önkorlátozó viselkedésünk.
  • Csütörtökön este hat órakor megbeszélés lesz az elsőáldozók szülei részére. Legalább egyik szülő részvételére számítunk! Az elsőáldozók és szüleik részére a szentgyónási alkalom pénteken délután három órakor lesz a plébánián. Kérem, hogy mindkét alkalommal maszkot hozzanak magukkal.
  • Pénteken reggel nyolc órakor szentmise lesz a Péter-Pál templomban.
  • Felnőtt katekézist szervezünk azoknak a felnőtteknek a részére, akik szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozni, vagy bérmálkozni. Azokat az érdeklődőket is szívesen várjuk, akik a beavató szentségekben részesültek már, de szeretnének hitükben jobban elmélyülni. Jelentkezni Miklós diakónusnál lehet szeptember végéig.
  • Azoknak a szülőknek, akiknek gyermekei az idén kezdik meg a szentgyónásra és a szentáldozásra való felkészítést, október 1-én, csütörtökön este hat órakor tartunk tájékoztatót a plébánián. A tájékoztatón való részvétel legalább egyik szülő részéről feltétele a felkészítésnek!
  • Várjuk azoknak a 14. életévüket betöltött tanulók jelentkezését, akik a keresztségben kapott küldetésüket vállalva szeretnék a saját igenjüket kimondani Jézusnak és ehhez kérik a bérmálás szentségében a Szentlélek megerősítő kegyelmét. Jelentkezni a hitoktatónál lehet szeptember végéig.
  • Jövő vasárnap lesz az elsőáldozás plébániánkon a fél tízes szentmise keretében. A járványügyi helyzetre és a résztvevők nagy számára való tekintettel az ünnepi szentmisét a Péter-Pál templom kertjében, kültéren fogjuk megtartani. Kérjük az időseket és a krónikus betegeket, hogy lehetőleg a péntek reggeli szentmisén vegyenek részt és a vasárnapi szentmisét a médián keresztül kövessék. Püspök úr erre az időszakra a felmentést megadta az érintettek részére vasárnapi szentmisén való részvétel alól a hétköznapi misén való részvétel feltételével.
  • A perselyezés a mise végén a kijáratnál lesz.

Konnektor

Bejelentkezés

Látogatóink

Oldalainkat 53 vendég és 0 tag böngészi

Idézet

Az imádság, mely közel hoz bennünket Istenhez nem sok szóból áll, hanem sok csendből, amellyel a kevés szót körülvesszük.
Mariett Tarbues

Őrbottyáni Plébánia
Alapítva: 2009.08.15.