Hirdetések 2020.02.02.

Őrbottyáni Plébánia, 2020.02.02.
Urunk bemutatása
Gyertyaszentelő Boldogasszony
Könyörgő nap a szerzetesi hivatásokért

  • Ma könyörgő nap van a szerzetesi hivatásokért. Egyéni és közösségi imádságainkban emlékezzünk meg erről az imaszándékról!
  • Hétfőn lesz Szent Balázs vértanú püspök emléknapja. A jövővasárnap lehet a szentmisék után balázs-áldást kérni.
  • Pénteken nyolc órakor gyóntatás, kilenc órakor szentmise lesz a Péter-Pál templomban.
  • Közeledik a betegek világnapja. Lesz lehetőség a betegek szentségének közösségi kiszolgáltatására azok számára, akik komoly betegségben szenvednek, vagy korábbi betegségük jelentősen súlyosbodott és előzetes felkészítésen részt vettek. Aki szeretné kérni a szentség kiszolgáltatását kérem, hogy a szentmise után iratkozzon fel!
    Ezzel együtt továbbra is van lehetőség komoly betegség, vagy műtét előtt kérni a betegek szentségét az év bármely időszakában.
  • A „Szeptember 13. és 20. között zajló Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra a Kárpát-medencéből és világ minden tájáról várunk zarándokokat, hogy együtt ünnepeljük az Oltáriszentségben velünk élő Krisztust, és hogy tanúságot tegyünk a világ felé Isten szeretetéről.
    „Hospis venit, Christus venit”, azaz, „ha vendég jön, Krisztus jön” – tartja a mondás. Sokak számára akkor válik lehetségessé a részvétel, ha tudunk nekik szállást biztosítani . Ezért arra kérjük a kedves híveket, hogy legyenek vendéglátóik a Kongresszusra érkezőknek. Jelentkezni a NEK honlapján, vagy írásban is lehet. Akinek gondot okoz az internetes jelentkezés, kérem jelezze szándékát a sekrestyében és azok számára hozunk jelentkezési lapot.