Konnektor 2018 - Szülői tájékoztató

Szülői tájékoztató

A nyári szünet alatt a Katolikus Plébánia két tábort is szervez a gyermekek részére.

Július 30. – augusztus 4.-e között napközis jellegű tábort tartunk az iskola területén. A tábor célja, hogy a gyerekek számára örömteli és tartalmas együttlétet biztosítsunk megfelelő felügyelet mellett. Ezzel próbálunk segíteni a szülőknek, hogy gyermekeik részére tudják biztosítani a megfelelő szabadidő eltöltést.

Program
A tábor napközis jellegű, vagyis a gyerekeket reggel 09.00 órától várjuk programmal. A korán érkezők számára 07.00 órától biztosítunk felnőtt felügyeletet a program megkezdéséig. A program este 17.00-kor fejeződik be.
Étkezés
A gyerekek tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak.
Jelentkezés
A részvétel 6-18 év közötti gyermekek részére lehetséges 100 főig. (A létszámot a jelentkezés sorrendjében állapítjuk meg.) Kérjük 6 évnél fiatalabb gyerekeket ne hozzanak a táborba, mert nem tudunk számukra megfelelő felügyeletet és programot biztosítani!
Jelentkezni online lehet https://goo.gl/forms/nPXpONx0vdW7ugED2 címen elérhető űrlapon.
Részvételi díj 5000,-Ft/fő. (Őrbottyáni illetőségű gyerekek vagy a Kvassay Jenő Általános Iskola tanulói részére a többiek részére 9000,-Ft)
A részvételi díjat legkésőbb a tábor első napján kell befizetni a pénztárosnál, vagy a hitoktatónál személyesen.

Támogatási lehetőség
Örömmel fogadunk minden segítséget. Akiknek van lehetőségük a felügyelet lebonyolításában, vagy az étkezéssel kapcsolatos feladatokba besegíteni, azok jelezzék szándékukat a hitoktatónál.
Köszönettel fogadjuk pénzügyi adományaikat is!
További információt vagy segítséget kérhet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.

Konnektor

Bejelentkezés

Látogatóink

Oldalainkat 34 vendég és 0 tag böngészi

Idézet

A menny nehezen meghódítható ország; önmagunkat kell legyőzni érte.
F. Mollat

Őrbottyáni Plébánia
Alapítva: 2009.08.15.