Konnektor tábor-szülői tájékoztató

A nyári szünet alatt a Katolikus Plébánia tábort szervez gyermekek részére.
Augusztus1.-6. között napközis jellegű tábort tartunk az iskola területén. A tábor célja, hogy a gyerekek számára örömteli és tartalmas együttlétet biztosítsunk megfelelő felügyelet mellett. Ezzel próbálunk segíteni a szülőknek hogy gyermekeik részére tudják biztosítani a megfelelő szabadidő eltöltést.
A programot szalézi mintára a KIK (katolikus Ifjúsági Közösség) szervezi.


Program
A tábor napközis jellegű, vagyis a gyerekeket reggel 09.00 órától várjuk programmal. A korán érkezők számára 07.00 órától biztosítunk felnőtt felügyeletet a program kezdetéig. A program este 17.00-kor fejeződik be.


Jelentkezés
A részvétel 6-18 év közötti gyermekek részére lehetséges 100 főig. (A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében állapítjuk meg.)Kérjük 6 évnél fiatalabb gyerekeket ne hozzanak a táborba, mert nem tudunk számukra megfelelő felügyeletet és programot biztosítani!
A részvételi díj 3 500,-Ft/fő. (Őrbottyáni illetőségű gyerekek vagy a Kvassay Jenő Általános Iskola tanulói részére, a többiek részére 4 500,-Ft)
A részvételi díjat legkésőbb júliusig kell befizetni a templomban a pénztárosnál, a hitoktatónál személyesen, vagy átutalással a plébánia számlájára. Átutalásnál kérjük feltüntetni a megjegyzés rovatba: „Konnektor Tábor 2016.” és a gyermek nevét.
Számlaszám: Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezet 66000035-11031679-00000000


Étkezés
A gyerekek tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak.


Támogatási lehetőség
Örömmel fogadunk minden segítséget. Akiknek van lehetőségük a felügyelet lebonyolításában, vagy az étkezéssel kapcsolatos feladatokba besegíteni, azok jelezzék szándékukat a hitoktatónál.
Köszönettel fogadjuk pénzügyi adományaikat is!

Konnektor

Bejelentkezés

Látogatóink

Oldalainkat 109 vendég és 0 tag böngészi

Idézet

Mindig tégy valami jót, hogy az ördög elfoglalva találjon.
Szt. Jeromos

Őrbottyáni Plébánia
Alapítva: 2009.08.15.