Konnektor Tábor - Szülői tájékoztató

A nyári szünet alatt a Katolikus Plébánia két tábort is szervez a gyermekek részére.

Július 14-18 között napközis jellegű tábort tartunk az iskola területén. A tábor célja, hogy a gyerekek számára örömteli és tartalmas együttlétet biztosítsunk megfelelő felügyelet mellett. Ezzel próbálunk segíteni a szülőknek hogy gyermekeik részére tudják biztosítani a megfelelő szabad idő eltöltést.

A programot szalézi mintára a KIK (katolikus Ifjúsági Közösség) szervezi.

 

Program

A tábor napközis jellegű, vagyis a gyerekeket reggel 09.00 órától várjuk programmal. A korán érkezők számára 07.00 órától biztosítunk felnőtt felügyeletet a program megkezdéséig. A program este 17.00-kor fejeződik be.

Étkezés

A gyerekek tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak.

Jelentkezés

A részvétel 6-18 év közötti gyermekek részére lehetséges 150 főig. (A létszámot a jelentkezés sorrendjében állapítjuk meg.)

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet május 31-ig. Jelentkezési lapokat kérjük legkésőbb május 31-ig eljuttatni a hitoktatóhoz, az osztályfőnökhöz, vagy a templomba.

Részvételi díj

Részvételi díj 2 000,-Ft/fő. (Őrbottyáni illetőségű gyerekek vagy a Kvassay Jenő Általános Iskola tanulói részére a többiek részére 3 500,-Ft)

A részvételi díjat legkésőbb június 10-ig kell befizetni a a templomban a pénztárosnál, a hitoktatónál, személyesen vagy átutalással a plébánia számlájára. Átutalásnál kérjük feltüntetni a megjegyzés rovatba: „Konnektor Tábor 2014." és a gyermek nevét. Számlaszám: Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezet 66000035-11085679-00000000 A hitoktató megtalálható az iskolában és a plébánián a hittanórák előtt és/vagy után, illetve június 10-én du. 16.00-18.00-között az alsós aulában.

Támogatási lehetőség

Örömmel fogadunk minden segítséget. Akiknek van lehetőségük a felügyelet lebonyolításában, vagy az étkezéssel kapcsolatos feladatokba besegíteni, azok jelezzék szándékukat a hitoktatónál.

Köszönettel fogadjuk pénzügyi adományaikat is!

Konnektor

Bejelentkezés

Látogatóink

Oldalainkat 100 vendég és 0 tag böngészi

Idézet

A növekedés nem jár lármával.
Beuroni felirat

Őrbottyáni Plébánia
Alapítva: 2009.08.15.