Szent Márk Bibliakör

altA Szent Márk Bibliakör tagjai heti rendszerességgel olvassák közösen a Bibliát és együtt próbálják megérteni Isten akaratát az ő személyes életükre.

Miért olvassuk közösen a Szentírást?

Természetesen ajánlatos egyedül, saját magunk számára is olvasni a Bibliát. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy egyedül gyakran fáradtságos az olvasás, néha a motiváció hiányzik, máskor pedig nem igazán értjük a Szentírásból Isten üzenetét. Az egyedüli olvasás sokszor személytelen.

A csoport tagjainak az a tapasztalata, hogy együtt olvasva olyan gondolatok kerülnek elő, amelyek máskor nem és sokkal jobban megértjük Isten Szavát. Mivel a Bibliakörben nem előadásokat hallagtunk, hanem közösen dolgozzuk fel a szöveget, így egymást is megajándékozzuk saját érzéseinkkel és élményeinkkel. Ez élményszerűvé teszi a Szentírás olvasását és ezért az élményért, a közös felfedezés öröméért szeretnek a Bibliakörbe járni a tagok.

Ha szeretnél te is csatlakozni, ha szeretnél te is egy közösséghez tartozni, ha szeretnéd megérteni Isten személyes neked szóló üzenetét, ha te is keresed a boldogság forrását, akkor közöttünk a helyed. Bármikor csatlakozhatsz hozzánk. Szeretettel várunk.

Szerdán délután 17:30 órakor találsz bennünket a plébánián.

Ha szeretnél eljönni, de messze laksz a plébániától, akkor a szenmise után keress meg bennünket és keresünk megoldást a te számodra is.

Bejelentkezés

Látogatóink

Oldalainkat 180 vendég és 0 tag böngészi

Idézet

A lelkiismeret egy kristály a szívünkben. Ha bűnt követünk el, fordul egyet, belevág a húsunkba és figyelmeztet a bűnünkre.
Bató Mária nővér

Őrbottyáni Plébánia
Alapítva: 2009.08.15.